Pages

Monday, January 4, 2010

2/2/2010 wishlist :)


memandangkan kurang daripada sebulan saja lagi saya akan mengucapkan GOODBYE 23, HELLO 24 pada 2.2.2010 lawa je kan nombor? T______T'' da rasa cam tua je bila sebut "umur saya dua puluh empat tahun". sudah tidak comel lagi di situ huk huk. oh yaaaaa. siap dah ada wishlist. apekesni? hik hik. ada duit lebih saya beli je untuk diri sendiri. since saya da berpuasa hampir setahun setengah menegahkan diri daripada membeli wallet baru dan setahun 3 bulan daripada membeli handbag baru, saya rasa saya patut kot beli yang baru pada tahun 2010. semangat baru. azam baru untuk tidak menjadi SHOPAHOLIC tapi nafsu membeli itu still ada wakakakakakaka. alasan alasan alasan!

saya blog-walking dan ternampak set handbag dan wallet yang warnanya sangat gojes. huhuhu I LOIKE! lain daripada yang lain. striking! berpinar -pinar mataku melihat warna dan pattern! tapi simply gojes dan lawa :)

courtesy of

G by Guess Kylie Wallet Clutch
RM190

G by Guess Kylie Half Flap Handbag
RM450

tersedak bila tengok harga handbag
T___________T''



xoxo


pinkish mode

2 COMMENTS:

dell said...

dlu aku usha handbag guess kat situ. brg2 kat situ mmg cantik. ada yg susah nk jmpa...

Shahira said...

huuu.
ok x?