Pages

Monday, January 25, 2010

minggu ini saya benci


waaarrgghhhhhhhhhhh! I hate Monday. yes betol aku benci kau! dahlaaa kelas dari pukul1250 tengah hari sampailah pukul 600 ptg. nak pula cuaca hari ini memang terbaik. angin bukan jenis nak tiup sepoi sepoi bahasa huuuuuuu. mujur tak hujan T________T mata dah rabak. eye bag. dark circle. semua ada. rasa macam nak pengsan pun ada. akibat struggle nak submit thesis untuk lecturer check hari ini, memang gigih tak terkata. inilah akibat buat kerja last minit? atau ilham yang datang last minit? hmm asal kau rasa berbaloi Sha... harap-harap doc terima kerja saya huhuhuhu.

coursemates saya tahu saya ini memang kaki tidur. asal seminar je tidur. asal seminar je tidur. sila ulang sekali lagi ya. tadi kelas dengan Fujiwara sensei okaylahh tak tidur sangat pun. terus segar bila dia memetik nama saya dalam kelas. amboi mementanglah aku ini sorang je perempuan? lepas itu kelas Yamashita sensei. dia ini pula jenis kalau ajar memang non-stop. guana aku tidak melelapkan mata. huhuhu. 2x dia pergi tegur saya "are you sleeping?" satu kelas gelak. peh malu tahap gaban dah tapi lepak jek. heeee terus menjawab "I'm not sleeping. just feel cold." uh? ada kena mengena tak? heeeee. gabungan terbaik untuk mentidurkan diri: cuaca sejuk sampai kaki & jari kebas diuli pula dengan mata rabak dan memang tertutup 3/4 serta kepala pusing macam UFO (--'')

esok free. tiada kelas tapi sensei pula nak jumpa. regarding to my presentation next week. a day before my birthday. lagilaaaa terbaik. takpe Sha minggu ini je kau busy nak mampos. nanti dah boleh lepak lepak sambil mengira hari untuk pulang ke Malaysia wuuhuuu. saya rindu kat Encik Ikhwan sangat-sangat ^^ eh tak lupa juga pada kedua ibu bapa saya... kakak saya yang bakal mengepau adiknya dengan pelbagai request. mementanglah adikmu ini OKS ye? :) heeeeee. memang kepala dah ting tong ni...

okayyyy bye!

rindu nak buat perangai macam ini kat studio
Nad I rindu lah kat you
nanti kita buat kerja gila lagi?
+)



xoxo


eye bag-ness mode

2 COMMENTS:

Cik Puan Drunbella said...

i penah kena baling pemadam whiteboard sebab tidur dlm kelas. hahaha :D

Shahira said...

ekekeke.
tu zmn skolah i pun pnh kene.
huhuhu.