Pages

Sunday, January 24, 2010

tik tok...


alhamdulillah... saya baru sahaja selesai solat subuh. di sini saya mengaku saya kerap sangat tertinggal subuh. ada 3 cara untuk mengelakkan saya TERmiss subuh sama ada tidur awal atau tidur awal dan bangun awal untuk buat kerja dan terus bercengkang mata sampai ke paginya (oh selamat berjaya!) atau dengan harapan stay up pagi-pagi buta maka tidurlah saya selepas subuh. ngeeeeeeeee. dan sekarang saya memilih no. 2. tidur dah jadi macam apa je. terasa diri ini seperti burung hantu tapi tak pun tidur siang. just take a nap about half an hour tetapi boleh je terlajak ke sejam T______T''

sekarang ini masih lagi dengan penulisan tesis. heeee ilham dah datang so macam semangat sedikitlah nak buat kerja. gigih betol bangun di pagi hari sambil suhu -6 darjah celcius menemani diri ini. padanlah sejuk amat padahal heater aircond sudah pun diset kan pada suhu 28 darjah celcius hukkkk. pagi ini saya hendak keluar bandar hehehehehe apa lagi kaimononi itikai desu +) maksudnya? ngehehehehe. cari sendiri. wah Sha mementanglah scholar dah masuk ye. kerajaan Jepun ini memang superb. bagi scholar bebanyak untuk dibelanjakan di sini. almaklumlah OKS kan daku di sini. balik Malaysia jadi fakir miskin tsk aka OMS.

carta gantt tradisional
L-)

later ya!
mesti update selepas ini dengan pelbagai gambar outing
lepas tu mesti korang tahu kenapa saya panggil tempat ini Kampung Saijo
bhahahahahahahahaha
*gelak pasrah*



xoxo


merepek di pagi hari

5 COMMENTS:

Nazz said...

Salam..
Pg ni aku rasa sejuk betul kat rumah aku.. rupanya mlm td aku tak tutup aircond, aku ingat angin Jepun dah masuk rumah aku... hi hi

*Thanks for the comment

Liyana said...

selamat berjalan2

Shahira said...

nazz: huhuhu.
sini aircond pn xsanggup ah nak psg.
:p

liyana: tq :)

Cik Puan Drunbella said...

chaiyok.
=)

p/s:u takda flickr ke?

Shahira said...

huhuhuhu.
ada photobucket n fotopages tp cm xberfungsi jek.
kwang33.
nak tggu one day i bukak flickr.