Pages

Sunday, January 31, 2010

jatuh tangga sama si FA


OMG. inilah kali pertama saya begitu terpukau sekejap mata ini melihat iklan Garnier for Men sebentar tadi. bosan bosan tengok Di Sebalik AJL di catch up tv dan watta... hensemnyaaaaaa si Fahrin Ahmad (FA) ini. huhuhu. buat pertama kalinya saya sudah jatuh tangga dengan kekacakan beliau. sebelum ini mana ambil port tapi setelah melihat air mata jantan beliau bercucuran... adus. sudah mula mentarik hati saya. FA ini semua pakej ada. lengkap. badan boleh harap. ehem ehem. otak boleh harap. graduan undang-undang dari UiTM tuuuuu. bak kata boleh cakap The Most Eligible Bachelor in Malaysia. ngeh ngeh ngeh.

mengapakah mata beliau begitu mensinar?
wink wink

panahan mata memakai contact lens amat menterujakan!
kah kah kah

ahhhh
FA ini harus jadi model ubat gigi juga


p/s: kepada Encik Ikhwan, awak tetap gojes!



xoxo


jatuh tangga mode

4 COMMENTS:

honeyali3na said...

hah,sha!
jgn ambik heartthrob akak nie.
pojaaannnn ati nie.
hahahah.
blh giler tgk FA nie.
smlm g Mydin,ader advert muka dia.
Akak asyik tgk jer smpi ibu akak ckp,curi jer advert tue klu dh angau sgt.:P

Eima Jer said...

hahaha mak i suka fahrin ahmad..

dia slalu cakap 'betuah sape dapat menaantu macam dia ni..tgk air muka dia pon dah jadi tenag'

hahaha mana curik kan..


btw, u caye ke isu berbangkit tu??
i xcaye sket si linda tu!

Shahira said...

heee.
tak percaya either linda or scha.
pnh ke tgk si fahrin tu clubbing?
cm tak jek.
posing maut dgn artis pn jrg.
sukaaaaa.
:)

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe