Pages

Thursday, January 28, 2010

saya perlukan berita baik!


selain hati ini berdebar-debar tunggu email daripada supervisor kesayangan tentang thesis progress saya. selain hati ini berdebar-debar untuk mem-present-kan "apa yang saya buat sepanjang program ini" di depan sensei hari Jumaat ini, saya perlukan berita baik! pls... penat dah hati ini nak berdebar-debar kencang akibat tidak keruan sepanjang masa. nak tidur pun tak lena ecehh padahal lena je eh tidak saya dah bertukar jadi burung antu (--'') seperti ini meng-update belog pada pukul211 pg.

weh pergi tidur laa! tatkala kerja tidak siap satu habuk pun lagi. stress is on the way bebeh. btol laa sensei saya ini memang seorang perfectionist! if kerja kau tak bagus memang kena bambu gila-gila pastu siap ungkit duit scholar yang saya dapat. and then when you are admitted your mistake and fixed your work, dia siap puji pula? wth? hmm... sabar jela Sha...

maybe saya kena score semua subjek A+ kot. baru dia bangga ada student bernama Nurul Shahirawati. bak kata sensei "we have a VERY HIGH EXPECTATION from you through this program." which is mean if I did not perform VERY WELL... jom main teka teki? ceh. matilaa gua pasni kena hadap dekan FAB. tak ke pressure di situ? being the only female student, the youngest & the only one from Malaysia? what will you expect if you were in my shoes?

bila saya stress saya suka makan

rindu nak makan hotdog Carl's

nak makan kek!
nanti siapa nak beli kek birthday saya?

even kek itu menggemukkan
saya makan untuk melepaskan stress

jom garu kepala yang sedia berkelemumur
akibat musim sejuk
T____T''

so

I really need one good news pls

just one

p/s: oh ya. anyone who is interested wants to buy a perfume
just click at SHOP-BELOG ku label



xoxo


depression mode

4 COMMENTS:

fafa said...

one gud news?
hee.
i love to read ur blog.
dat cn bring me to japan.hee.
:)

Shahira said...

heeee.
thanks babe.
i really under pressure right now.
saat2 genting.
:)

SexyHippo said...

I can give u good news. Im getting married soon. Maybe early april. Hehehehhehe.

Shahira said...

omg omg!!!
congratsssss!!!
hahaha seems ramai je kwn2 yg kawin dulu dr i ni.
:p