Pages

Wednesday, January 13, 2010

berita baik


hari ini dalam sejarah. dapat 2 berita baik sekaligus. alhamdulillah. rezeki masing-masing ye dop? tuah ayam nampak kat kaki. tuah manusia? nampak kat mana? tahi lalat? banyak laaa. pada saya, 3 konsep ini jika diamalkan selalu tanpa henti-henti: berusaha. berdoa. bertawakal. anda akan mendapat apa yang anda hendak dalam hati. so jangan nak mengharapkan tuah jeeeeee datang!

1. cik Hana telah mendapat kerja! alhamdulillah rezeki beliau even bergelar fresh graduates. di Kuantan pula tu. hehehehe leh enjoy joli-joli dengan aku kan Hana? oh tidak. kena save duit untuk kahwin (--'') bilalah turn saya nak berkerja ni? hmm...

2. ini berita gembira untuk diri sendiri tetapi poket makin nipis ouch +_+'' handbag baru je tiba. mak aih kecil la pula tetapi takpelah. asal tiada kat Malaysia taram jelah (kata-kata penyedap hati taknak menyesal). T______T'' huk another one was my dress. direct shipping from Dublin, Ireland. thanks Izyan! sebulan menunggu akhirnya tiba jua. skype dengan emak tersayang dan beliau menunjukkan dress tersebut via webcam dan ini yang dia cakap:

"it is not worth la adik for RM70. macam baju tidur mak tengok"

huk...
adakah emak saya tidak menghargai seni abstrak pada baju itu?

dah sah-sah dress tersebut dibanned oleh beliau untuk saya pakai.

oh my I'm being despair

(--'')



bergaya dengan handbag baru
:D :D :D

nak buat tudung style cam Yuna boleh?
(-_-)''



xoxo


celoteh mode

3 COMMENTS:

RoseHana said...

sha..uh.entry about me.even just litle bit.ehehe..tulah.syukur sgt. kukatakan dengan indah.kuantan yang makmur.ehe.. 1st day in my life. challenge myself. keje tmpat cmtu.uh. xsabor tunggu kamu pulang

Shahira said...

hehehehe.
biase :)
aku ske bwt entry pasal kwn2 gak.
nnt org ingt aku ni narsistik.
T_____T''

again congrats!!

SIKAKITULIS said...

sha, ni beli kt blog mane?