Pages

Friday, January 8, 2010

items for sale


hye there. saya akan balik Malaysia 28hb Februari ini Insya Allah so macam terfikir-fikir gak nak jual barang yang saya dapat dari Jepun ini. means memang saya beli kat JEPUN dan jenama dari JEPUN tetapi bukannya tertulis MADE IN JAPAN. heeee harap maklum ya. reason saya jual barang-barang kat bawah ini sebab rasanya tak terpakai bila dah balik Malaysia disamping akan mendengar bebelan emak tercinta.

jadi sesiapa yang berminat nak beli, boleh email saya
harga yang tertera termasuk pos
duit boleh dibank-in pada 27hb Februari sebab saya akan pos item di bawah pada 1hb Mac

shahirarosli@yahoo.com
siapa cepat dia dapat

NEW ITEMS

EDT Salvatore Ferragamo Incanto Charms for Woman
30ml
RM120
*STEAL*

EDP Blvgari BLV for Woman
40ml
RM140
*STEAL*

Cardigan Cinema Club
Grey
Size M
*jenis material memang sesuai pakai kat Malaysia*
*STEAL*

Blouse Small Checkers Honeysuckle Rose
Black-Grey
Size M
*butang sampai bawah*
*bahagian siku pun boleh butang*
*jenis material memang sesuai pakai kat Malaysia*
*STEAL*


PRE-LOVED ITEMS

Faux Leather Jacket Regard Caressant
Black
Free Size
(fit M)
*lagi cun pakai kalau ada motor Harley Davidson*
*STEAL*

Sneakers Ballerina shoes
Maroon/Chocolate
Size M
(fit Vincci 6)
RM30
*STEAL*



itu jelah barangnya
tak banyak pun sedikit saja
rasa-rasa macam ada je incoming items so just tunggu jelah ye

happy shopping!



xoxo


shop-belog mode

6 COMMENTS:

yukai hikaru said...

makck...aku nk kasut tu!!!aku muat x????????aku takut x muat je...

Shahira said...

muat insya allah.
huhu.
:D

Cik Puan Drunbella said...

kat sana kalau perfume victoria's secret bpe ea dlm ringgit malaysia?

TiTin said...

blouse small checker tu bape rm ek..size M - kecik ke besauu..nmpk cam besar laa...

Shahira said...

drunbella: tak pastilaa bape. nnt i check. u nak ke?

titin: itu besar sb baju tu from the summer season. siap boleh pkai belt lg. huhu. baju tu da jual :) harga sebenar RM60 tp i da jual RM30.

Cik Puan Drunbella said...

i nak survey harga jer.
=)
mbe i suruh i tolong jualkan body mist victoria's secret.
rm60 termasuk poslaju.
tolong mbe2 kan.
>___<