Pages

Monday, January 18, 2010

style 2010


orang cakap kena berani mencuba sesuatu untuk mendapat hasil. tidaklah bermaksud berani menoreh lengan diri sendiri akibat stress penulisan tesis mahupun makan sebanyak mungkin akibat stress penulisan tesis ataupun blablablabla. okay cukup merepek. saya nak tukar style tudung lah. boring lak rasa dengan style sekarang. lantas eceh perkataan skema habis :p saya pun terjah belog Cik Sapphire dan macam Nurul Shahirawati likes this dalam facebook pula! style bertudung beliau amat mentarik hati saya untuk dicuba dan saya pun tertarik hati untuk mencuba. dan inilah gaya tudung saya pada tahun 2010.

sedang gadis-gadis dan para jelitawan menggilai pemakaian tudung Cik Siti Nurhaliza, Cik Yuna, Cik Ekin dan pelbagai jenis tudung yang berada di pasaran... hati saya kekal pada shawl/tudung biasa. maaflah kawan-kawan. pasal tudung ini saya kurang update sebab minat saya hanyalah pada shawl/tudung hitam sahaja. hihihihihi. kadang-kadang je buang tebiat bila memakai shawl kuda belang seperti ini:

auwwww!
nampak hot tak?
pemakaian shawl berwarna warni kuda belang
heh padahal hitam putih je
T____T

how about this?
along saya tegur ini style yuna kah?
tak terfikir pun nak tiru her style
shawl kelabu itu saya membuat lilitan "tudung makcik pergi pasar"
disebabkan telinga saya sejuk akibat musim sejuk di sini
tapi in-style lah pula kan?

jeng jeng jeng
inilah style terbaru tahun 2010
terima kasih ye Cik Sapphire
muka stress akibat penulisan tesis makin rancak
(--'')



xoxo


fashionista mode

2 COMMENTS:

cik sapphire said...

hihi
comey
walaupun muka tgh stress penulisan :)

Shahira said...

huhu.
tu gmbr pagi2 buta td.