Pages

Thursday, January 14, 2010

masa untuk riang ria


yeeehaaaaa. hajat untuk bermain yuki tercapai jua. kan yuki turun dengan lebatnya tapi taklah lebat sangat sampai kaki boleh benam paras lutut. huk. cukup saja untuk menenggelamkan tapak kasut saja (--'') ah tak kira itu kira lebat jugalah. sebab perasaan ini teruja akibat ter-miss yuki pertama kali turun dengan lebatnya dalam sejarah Saijo (mungkin barangkali) sebab masa itu masih lagi cuti fuyu di Yokohama. huk huk Sha sudah pandai guna bahasa nihongo ^^

so jalan pun jadi licin akibat yuki sudah bertukar jadi ais. alamak nasib baiklah tak jatuh basikal like 2 friends of mine. dahla sampai ke fakulti lambat. pastu boleh pula snap pictures sebab tunggu Tong san sampai ke fakulti. sumpah excited macam tak pernah main yuki. tapi memang betol pun excited weeee :D sesungguhnya saya memang bertuah sebab dapat sentuh yuki real. ehe masa inilah teringat nak buat ais kepam. pehhh kalau ada sirap ini dah lama gua hirup. tambah dengan kacang dan jagung = ais batu campur. huk. dah start merepek.

selepas kelas kami pun keluar sekali lagi untuk bergambar. masa ini memang sejuk gilaaaaa sebab angin kuat dan yuki turun. Thanh san nampaknya telah membeli DSLR D3000 dan telah men-test DSLR beliau. tengah seronok jadi orang gila di depan fakulti tiba-tiba Kaneko sensei datang tegur "don't you guys have class?" errr. "class is just finished just now." fuhhh. maybe sensei tegur sebab tengok kami dah separuh gila? hehehe. well today I really have fun with yuki!

posing sebelum ke kelas meskipun dah tau lambat

sumpah rasa macam nak guling-guling
(-_-)''

pegang yuki sambil buat muka comel
huk huk

nampak steady je tapi jari tu rasa kebas sebab sejuk
masa ini memang teringin nak jilat ais kepam

posing lagi sebelum masuk kelas
hahaha sumpah habis memang dah lambat!

ya rabbi siap main baling-baling yuki lagi
weyh pergi kelas lah!

nasib baik yuki seketul tu tak hinggap kat muka
(--'')

lagak selepas kelas
masa ini memang sejuk teramat

masa untuk membuli Tong san

masa untuk balas dendam akibat serangan Khoi san

test test DSLR D3000
nice btw

lihat saja kanak-kanak riang bermain
o_0

nampak tak kesan tapak kasut tu
yes that's us
muahahahahahahahaha



xoxo


yuki mode

4 COMMENTS:

akiN aMar said...

wah!!beshnya men salji..
teringinnya nak men salji gak..hee
;)

Shahira said...

hiks.
mmg best main cmni drpd main ski aritu.
fun gile.

Cik Puan Drunbella said...

teringin nak pakai kasut bulu-bulu macam u.
hihihihi.
=)

Shahira said...

hehe.
buang tebiat kat msia.
sure org pandang.
:D