Pages

Friday, January 22, 2010

dot dot dot...


hmm...
apa nak buat ye pada hari ini
*hahahaha poyossss*
berjaya jua akhirnya camwhoring via DSLR ku
terima kasih kepada lensa baru
^^

inilah dinner saya
nampak "melazatkan" tak?
itu ayam masak merah tapi rasanya ya rabbi...
tak tahulah nak komen camne
pedas tapi masam wth?
kalau orang yang berkira pasal makan ini rasanya memang takkan makan
err...
salad?
sayuran berwarna HIJAU?
apekesni Sha?
huh saya TERpaksa makan sebab nak DIET punya pasal
(--'')

muka totally happy semasa makan
style nak cover pedas akibat penangan ayam masak merah
rasanya chef adun sekali cili boh dengan lada hitam
terbaiklah!
@_@''



xoxo


saja saja

2 COMMENTS:

TiTin said...

nmpak cam sedap je aym msk merah tuu...
kt sana, senang tak nk dpt mknn halal?

Shahira said...

heee nmpk cm sedap.
tp rase nye euw.
mmg takkan makan lah if ada kat msia.
honestly ssh lah if kite pk deeply dr mana sumber tu dtg.
nak sng rs halal je tros ngap takyah pk pjg (refer pd seafood lah).
if daging n ayam tu sure tak halal kat sini.
kne bli on9 khas utk muslim ade jual.
tp i kat sini mkn kat kafe hotel n da die ckp halal so mkn jela.
:)