Pages

Friday, January 29, 2010

clearing stock


my sensei
Asst. Prof. Muhammad Tetsu Kubota

minggu ini minggu yang hectic. turun naik atas bawah daku berpusing. setelah kena marah dengan sensei. 2 hari tiada mood akibat depression. lastly siap juga slide saya tepat pukul1230 tgh hari td. pelik lah dengan diri sendiri. kenapa mengapa dan mengapa saya ni gemar sangat buat kerja last minute? gila nak present pukul2 ptg. lepas tu mulalah mandi dan solat tergopoh gapah aih pastu berbasikal pula ke dai. baguihla kau sampai ke fakulti pukul155 ptg. dimulakan dengan bismillah dan jumpa sensei.

saya bawa laptop sendiri. da agak mesti dia akan tanya soalan ini "nice laptop. you bought using scholarship?" ciskek. "no sensei. I bought before I come here." huhhhhh. tau lah laptop sony vaio sensei oi. huhuhu. sabau jela. and then he take a look at my slide...

gulp. and then the evaluation begins. trang tang tang bla bla bla wahh wee wahh wee hua hua hua vaa vaa vaa hik hik hik. done! sejam setengah masa habis untuk sensei check and then betulkan apa yang perlu. memang kata-kata beliau amat menyakitkan hati dan saya bakal down bila-bila masa je but then he said "it is good than before. you have improvement." pheww... lega hati. lepas itu boleh la melawak sekian terima kasih.

conclusion di sini beliau memang baik. betol itu tidak tipu. dia cakap memang direct straight to the point peh amat menusuk kalbu but then he just wants the best from me. sobs. maafkan saya sensei sebab hampakan sensei sebelum ini. so ganbatte Sha san for your final evaluation next Monday ^^ selepas itu saya bebas! dan get ready nak sambut birthday saya yang ke 24. ngeh ngeh ngeh.

EDP Blvgari BLV for Woman
40ml
RM140

sesiapa yang berminat nak beli jangan lupa drop comment or email kat shahirarosli@yahoo.com. saya dah nak menge-pack barang minggu depan. yippie yippie bau Malaysia semakin hampir! ngehehehehehe.



xoxo


kemengantokan mode

6 COMMENTS:

RoseHana said...

gambate..

eh..saje je..aku tatao mksud..hehe
aku rase owg jepun mmg straight forward. mcm mgt mitsubishi.huhu. esok big bos dtg lagi. ni aku cilok tenet abglg aku.hehe.

Shahira said...

dieorg amat pentingkan perfect ^^

Eima Jer said...

phewiiit!

i xkesah pon keje last minutes ni..mcm u ckp, idea datang mencurah2..sbb manusia mmg cpt bergerak bila dh mula desperate xcukup masa..tak tak tak..bukan sume manusia..spesis i je.. =p

tp tu la..
bila keje tak siap2 lg i slalu dapat bad nightmare..hahaha kadang2 resah gelisah xleh tido..tp bangun esok tu lemau malas mcm biase balik..demn!


i adore D90 kamoo..
bila la nk kaya!

Shahira said...

hmm i selagi kerja tak siap mmg hati ni berdebar2.
so bile da hantar progress thesis kat lect utm tu.
bile da settle 50% of my presentation tu mmg da bole legaa lah.
nak tdo pun suka hati.

agak2 cmni kot cara kita?
last minit punya kerja.
dlu ms degree tak cmni pn.
hahah nak cover "lazy" word kot.
aih if perangai cmni nnt i tak grad on time lak.

huuuu D90 tu pn mujur ade duit lebih.
if not tak terbeli.
btw u pn ada jugak kan dslr?
nnt leh g shoot sama2.
:D

Eima Jer said...

oh hoo..
xsehebat d90 u..
ms nk beli dulu mintak mak tambah sket nk angkat d90..tp mak buat xlayan..dia soh blajaq dr basic dulu then baru beli yg mahal..

takpe takpe..
nanti i mintak canon d300s baru mak i teberak..
canon400d je syg, tak leh nk lawat sharp baby nikon u..'
shoot same2? wow, great idea


tapi...
u kan nak QADO dating puas-puas..
xpe ke i mencelah..hahaa

Shahira said...

ngeh3.
ngedate tu kat kuantan yang.
nnt kat utm tu kte g shoot same2.
i xpnh lg outing shoot kat msia ni.