Pages

Saturday, January 2, 2010

Hannah Talent: Ingin Menjadi Model?



another contest to go. Sha kau memang dah takde kerja ke? hiks. sekadar mencuba nasib untuk menjadi model meskipun ketinggian tidak mencukupi? saja-saja untuk mencuba nasib. ada rezeki tak kemana right? contest ini adalah daripada Hannah Talent sila klik di link tersebut untuk mengetahui dengan lebih lanjut. saya just ceritakan serba sedikit tentang contest ini :)

nak dijadikan summary agensi ini mencari model yang bertudung. amin... ada juga rezeki bagi model bertudung dalam industri modelling ini. jangan gusar jika ketinggian anda tidak seperti Amber Chia dan juga figura anda tidak seperti Tengku Azura. apa jua ukuran badan dan paras rupa diterima :) keterangan lanjut anda semua boleh lah klik link kat atas dan kat tepi.

oh yes. terlupa pula. saya mengetahui contest ini daripada buletin group di Facebook: GYP/GenYouth Photohunter

gambar ini diambil secara candid di Tokyo, Jepun
2009


good luck!



xoxo


modelling mode

7 COMMENTS:

cik EPAL said...

good luck :)

Shahira said...

;)
thanks.

Hannah Talent said...

tq for joining this contest :)

nyna said...

gudluck :)

lawa pic tu ^^

Shahira said...

aha.
thanks.
:)

Melz said...

Good luck + All the best !

wallpaper said...

gud luck..follow u..:)