Pages

Saturday, January 23, 2010

apabila stress menguasai diri


apabila stress menguasai diri. bayangkanlah hanya satu perenggan je dapat? ciskek betol. cisdel. apa lagi terasa perasaan mahu mencarut menguasai diri. tapi Encik Ikhwan tidak suka saya mencarut. okayy fine saya sudah bersara daripada arena seni dunia percarutan. sekarang ini lebih gemar menyebut astaga... ya Allah sabauuuuuu jela. sobs sobs. tulun lah. saya nak siapkan esok juga tidak kira!

eh terlepas daripada topik sebenar. okay apabila stress menguasai diri, saya terus meluru ke arah D90 bersama dengan lensa 18-55mm dan membokeh... terus membokeh... ecehhh ecehhh dah pandai sekarang guna perkataan bokeh bokeh ini. wth is that? wakakakakakakakakaka (--'') losernya rasa.

haaaaa
nampak tak nampak tak?
tesis
TCM.doc

keyboard lappie
so far dah boleh adapt
tapi agak sukar nak membersihkan sisa biskut yang terlekat pada keyboard
T_______T

erk...
kantoi ah YM
lalalalalalala

bersepah-sepah artikel
penattttttttttttttttt
hu.

inilah alas tetikus saya
kwang3
sambut sahutan semasa berada di Jepun
pakai barang kitar semula
+)

avatar!
phone strap harga RM40
sumpah kalau kat Malaysia aku takkan beli
pandang pun tak
well kat sini kena jadi OKS
stand for Orang Kaya Sentiasa

cam gelang lak melihatnya buat kali kedua

taraaaaaa!
heeee lawa kan phone strap ini
mesti ah kena puji sebab harga pun lawa
(-,_,-)''



xoxo


huuaarrgghhhhh! mode

2 COMMENTS:

Kapten Luffy said...

bg ler aku satu

Shahira said...

nak ke?
dtglah jepun dulu.
baru remaja.
kohkohkohkoh.